Tegnap este volt ugyebár a nagy rangadó, amiről korábban írtam is egy bejegyzést. Ott az ex amerikai futball játékos üzent 46 éves ellenfelének, Kunkli Tivadarnak, hogy eljön kis hazánkba, és elropogtatja a "teletubbyt" késői nasinak a szorító kötelei között.

A meccs:



Ez az elérhető legjobb formátum a meccsről, amit közzéteszek Nektek.

A meccs elején az "Atyaúristen", és a "táncolj Koko" kifejezések is elhangoznak a rögtönzött Dávid és Góliát meccs kapcsán, amely a szkeptikusokban majd kételyeket fog szülni az összecsapás tisztaságát illetően.
Lehet színpadias, és néhol mesterkéltnek tűnik a harc, ám amit sokan nem tudnak, köztük én sem tudtam az elején, az az, hogy speciális szabályrendszer lett megalkotva a felek számára. Ez engedélyezi a térd, és könyök használatát, illetve tiltja a földharcot.
Sapp az NSO információi szerint nem igazán akart ezekkel a feltételekkel ringbe lépni, mivel a gólem egyetlen erőssége, ha nevezhetjük így, a földharc.
Tudta, hogy az utcai harcos Kunkli könyöke, és térde halálos fegyver lehet ellene, és nem tévedett.
Sapp két padlózása után már tudni lehetett, hogy a szörny dühös, amit a bíró fellökésével egyértelműen a nézőközönség tudtára is ad, ám a harmadik, váratlan könyökütés Tivadartól végleg a szorító padlójára taszítja a bestiát. 2 perc alatt vége lett mindennek.

Most persze lehet ógni- mógni, hogy előre le volt vajazva, meg Sapp nem csinált semmit Kunkli ellen, és a nagy lökdösődés csak a megbeszélt showelem részét képezte.

Meg úgy is fel lehet fogni a dolgot, hogy egy 46 éves, 70 pár kilós ember könnyűszerrel küldött padlóra egy hegynyi gólemet, akinek az egoja jobban sérült, mint a koponyája...


A lényeg: "Kenyeret, és cirkuszt a népnek!" Mindenki döntse el, hogy miben hisz. Én az utóbbiban.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr962870959

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: pegazus hátán ... A GÓLEM NYOMÁBAN 2011.05.18. 11:10:38

Indulhatunk? Szárnyas paripád már nyugtalanul hányja a sörényét, türelmetlenül toporzékol, mintha sejtené, hogy ez a kaland az eddigieknél is hátborzongatóbb lesz. Hallottál már kísértetekről, boszorkányokról, sellőkről, törpékről, de mindez semmi a gó...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fda 2011.05.02. 11:50:54

Jól lenyomta. Mondjuk ha odautaztam és fizettem volna mindezért, csalódott lennék, hogy 2 perc után lehet hazaindulni:-)

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.05.02. 13:49:58

@fda: Azért volt előtte még 8-10 meccs.:)

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.05.02. 13:52:41

Bocs lemaradt az elejéről egy egyes. 18 meccs volt előtte.
süti beállítások módosítása