Nem félünk senkitől, és semmitől. Felnőttünk. A gyermekkor buta mumusai, és az ágy alatt bujkáló szörny a múlt homályába vész. El merünk aludni éjfél előtt, és nem kell égve hagyni az éjjeliszekrényen pihenő lámpát sem, aminek védelmező fénye elűzi a gonoszt.
Guillermo del Toro színes fantáziavilágát már láthattuk a Hellboy, és A faun labirintusa képkockáin keresztül. Ám ez most másnak ígérkezik. Az ősi családi birtok, amely századok óta őriz háborítatlan átjárót két világ közt, most felbolydul. Újra jön a sötétség, a furcsa neszek, és a rém, amely az ágy alatt tanyázik.
A rendező/író/producer legújabb moziját a dark horror kategóriába lehetne besorolni, ahol az alkotás az érzékekre próbál hatni a pattanásig feszült idegek impulzusain keresztül.

Jó mozinak ígérkezik. Csak azok a manók ne lennének a vásznon...



Ráadás a Toro féle misztikum.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr22949897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása