Szerintem mindenki emlékszik a szörnyre, aki amerikai focis karrierje után felcsapott K-1, és MMA versenyzőtölteléknek. Munkáját felemás eredménnyel abszolválta, hiszen látszik rajta, hogy a küzdősportok kemény világában csak egy jól eladható gólem, aki behozza a nézőt, de sportértéke nincs összecsapásainak.
Ezzel egyidőben Sapp a filmek világába is belekóstolt kicsit, ahol a bamba debilen vigyorgó hústorony képében alakított pár mókás jelenetet a Kegyenc fegyenc, és a Csontdaráló mozikban. Legutolsó filmje az újraértelmezett Conan a barbár lesz, ahol Ukafa szerepét aggatták a kolosszusra.
 


Sapp igazából egy vélt, és valósan is színes egyénisége a showbusiness világának, ám most a szörny tekintete kicsiny hazánk felé fordult:


 
Majd jött még egy üzenet:



Szóval vasárnap K-1 Magyar Nagydíj a szörnnyel, és leendő ellenfelével, a magyar utcai harcossal, Kunkli Tivadarral. Aki nem tudná, annak elárulom, hogy Tivadar már a negyvenes évei közepén jár, és pályafutása befejező akkordjának szánja a szörny elleni küzdelmet, akinek egyetlen esélye vele szemben az a 100 kilónyi többletsúly, ami a testén található.
A magyar bunyós mérlege több, mint impozáns, mivel egyes források szerint 390 meccséből 389-et nyert meg hosszú pályafutása során. Egyesek szerint Sapp még mindig nagy ellenfél, mivel ő profi ellenfelektől kapott ki tucatszám, még Tivadar minden meccsét beleszámolták ebbe a lajstromba az amatőr évektől egészen a profi pálya végéig.
Így tehát nem is kérdés, hogy Sapp a tömegre, és a földharcra fog fókuszálni, még Kunkli fegyvere az állóképesség, a gyorsaság, és a rutin lesz. Ha ezeket a feladatokat iskolapéldával oldja meg, akkor Bob Sapp csalódottan fogja elhagyni Magyarországot május 2-án, mivel esélye sem lesz a technikás harcossal szemben. Veszélyes ellenfél, de nem minden az erő, és a hatalmas testfelépítés.

Egyszóval HAJRÁ Tivadar!!! Május 1-én este minden kiderül.
 

Sports Betting Odds United:
Sapp, Bob 1.40
Kunkli, Tivadar 2.70

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr222859856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása