A februári hónap általunk dédelgetett két produkciója már elstartolt. Lássuk, hogyan indították a téli hónapot.

Gnomeo and Juliet:

A Bálint napi zsongást megelőző hétvégén (február 11.) startolt Amerika szerte a neo shakespeari klasszikus családi mozi, a Gnomeo és Júlia. Igaz lekörözi Sandler új romantikus bohóckodása a Just Go With It, és Justin Bieber filmje is több tiniszívet tört össze dollárban mérve, mégis a 25,5 millió körüli nyitány szép kezdésnek mondható. Költségvetés később, de biztos nem volt olcsó, így dolgozhat még szépen, amire lehet, hogy az ünnep rá is dob egy lapáttal.
IMDb: 5,3
Rotten Tomatoes: 55%

Felemás vélemények, egyszóval nézhető darab lesz.

The Eagle:

A kosztümös briton kaland is 11-én startolt a mozikban, és az első hétvégén 8,6 milliót dobbantott. A Focus örülhet, mivel jók az esélyei Kevin Macdonald filmjének, hogy a gyártási 20-ast gyorsan összekapja.
IMDb: 6,4
Rotten Tomatoes: 36%

Féltem tőle, hogy a szigorú paradicsomos oldal lehúzza a filmet, és így is lett. Szerintük a film rendelkezik a maga tradicionális akció- kaland vonzerejével, de a közömbös rendezés, és a főszereplő, Channing Tatum motiválatlan játéka szétcseszi az egészet. Én a srácot a Bunyóban láttam először, és hiába volt a karakter egyszerű, ott sem tudott mit kezdeni magával.

Nem baj, én megnézem, és jól fogok szórakozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr382661117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása