David Fincher a szociális hálóból szabadulva úgy gondolta, hogy meglovagolja a Millenium trilógiát, amit a svédek egész gusztusosan tálaltak nem is oly rég. Persze, hogy Amerika is akar egy szeletet a tortából, amely szolid 13 milliós költségvetéssel indult, és 100 milliós blockbusterré nőtte ki magát.
A Sony mert nagyot álmodni, és átdolgozott forgatókönyvvel, a firkász szerepben Daniel Craiget is belegépelte a forgatókönyvbe. Most ráncolom a homlokom. Kíváncsi leszek Craig, hogy fog boldogulni a szereppel, ahol a Bondos hidegvér, és sárm mit sem ér. Az Invázióban is elég érdekes volt, majd meglátjuk.
Persze mondanom sem kell, hogy a tinédzser vadóc, Noomi Rapace is csereszavatos lett Rooney Mara személyében, aki egészen véletlenül az előző Fincher filmben is játszott.
Én szerettem volna Jesse Eisenberget is a moziba!

Még vadabb stílus, Hollywoodizálás bekapcsolva.



Karácsonykor itt lesz a film.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr782965671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása