Életjelek...

2011 nov 21. 1

Hát igen kedves barátaim. Jó két hónapja, hogy nem adtunk semmilyen életjelet magunkról a blog keretein belül számotokra.
Az elmúlt időszak elég mozgalmas volt, aminek csak most jön a java.
Azt kell, hogy mondjam igyekezni fogok valami tartalmasat "villantani" az oldalon, de azt kell, hogy mondjam, a munka és a mozgóképes iskola mellett nem lesz egyszerű feladat beütemezni valami tartalmasat is a filmes idézetek egyszerű világába.

Rajta leszek, leszünk az ügyön, annyit ígérhetek.

Rengeteg szemléletbeli változáson estem át én is az eltelt hónapok során, ahol kiderült, hogy egészen másképp kell, kellene látnom és értékelnem egy- egy alkotást, ahhoz, hogy azt filmelemzésnek lehessen mondani.
Elöljáróban talán annyit, hogy az idei filmes termés populáris oldalát mustrálva korántsem vagyok boldog a gyengébbnél gyengébb felhozatal láttán. Sajnos kevés olyan alkotás volt az idei esztendőben, amire érdemes volt, lett volna jegyet váltani a pénztárakban...

Hamarosan jelentkezem! Addig is nézelődjetek a dráma szekcióban és kerüljétek el az amerikai popcornkultúra darabjait, amelyek a nézhető kategória határait is alig súrolják.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr583400676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.11.27. 14:39:20

Welcome Back!
Küldtem egy mailt egyébként, ha lesz időd olvasd el:)
süti beállítások módosítása