Pontosan egy hete tudósítottunk a frissen startolt filmek aktuális bevételeiről. Mivel újabb hét van a hátunk mögött, így újra érdemes elővenni a témát. Mi is változott az általunk fókuszált produkciók háza táján.

The Green Hornet:

A darázs továbbra is szépen repdes, és szorgalmas méh módjára gyűjtögeti magának és a stúdiónak a bevételeket. A múlt hét 139,8 millió dolláros bevétele immáron 171 millió felett van, amivel egyre biztosabb a diadal. Hiába húzta le pár kolléga a filmet a gyenge forgatókönyvvel, és a Rogen féle durcival, ezt akkor is eszik a népek. A szuperhős- komédia kategória The Incredibles animációját nem fogja megszorongatni, de 200 millió simán benne van.

The Rite:

A film még tartogatja magát Amerikának, de hamarosan debütál nálunk is. Bízom benne, hogy jók lesznek a számok, ami a múlt heti 15 millióról 23,67-ra történt ugrás fényében bizalomra ad okot. A kritikák viszont nem túl jók. Hopkins zseniális, mint mindig, de a főszereplő, Colin O' Donoghue egész estés film debütálása nem sikerült túl jóra. Nincs meg az összhang a film tempójával és Hopkins mesterrel sem. Állítólag. Majd meglátjuk.

The Mechanic:

A Statham féle akciómozi nem volt szégyenlős és már 8 külföldi országban bombázza az adrenalinhullámokat a nézők irányába. Ennek megfelelően a múlt heti 11,5 millió dollár mára 26,38 millió környékére kúszott, amit semmiképp sem neveznék szolid váltásnak. Nálunk március eleje a premier. A rendező Simon West (Con Air, Lara Croft: Tomb Raider) tudja mi fán terem a jó akciómozi, így biztos meglesz a kellő indíttatás a magas popcorn faktorra.

The Company Men:

A film rendkívül kedvező fogadtatásra talált, és kihozták belőle a szereposztás szerinti maximumot. Ez valóban dicséretes, ám ettől függetlenül a trió (Jones, Costner, Affleck) mozija sajnos még mindig csak pötyögtet. A múlt heti 1,5 millióról 2,34 millió dollárra sikerült feltornásznia a mutatókat, amivel a 15-ös önköltségi ár egy soha meg nem térülő vállalkozásnak tűnik. Kár érte. Nálunk maximum DVD-n fog jönni, de az sem egyhamar.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr612643947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása