Az új év első fagyos hónapja is véget ér a mai szent napon. Az Idén termés posztunkban 3 filmről nyilatkoztuk, hogy ezt látni kell! Lássuk őket sorban.

The Green Hornet:

A darázs január 14-én mélyesztette először fullánkját az amerikai kontinens testébe, és valami elképesztően jó januári nyitányt produkált a maga 34 millió dollárjával. Szükség is volt rá a 120 milliós büdzsé mellett. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és gyors mérleget vonhatunk az elmúlt bő két hét bevételei alapján. Átléptük a kritikus határt. Tegnapi adatok alapján hajszál pontosan 139,8 millió az eddigi összbevétel világszerte. Lassan profitot is fog termelni Seth Rogenék mozija. Hajrá!

The Rite:

Anthony Hopkins neve még mindig elviszi a produkciók túlnyomó többségét a vállán, és ez alól a friss ördögűzős horror, a The Rite sem kivétel. A január 28-án premierezett mozi első, és egyben vízválasztó hétvégéje lecsengett. A 37 milliós produkció szépen debütált a maga 15 millió dolláros hétvégi kaszálásával. Nálunk csak március elején vetítik, de addigra már réges régen túl lesz a bevétel a gyártási költségeken. Azt nem tudom, hogy mennyire vagdalták meg a filmet, hogy 14 éven aluliak számára nem ajánlott besorolást kapjon. Remélem kevésbé fájt neki.

The Mechanic:

Jason Statham új lendületű akciómozija a korábbi előzetes alapján változatos tömegpusztítást ígér. A költségvetést 40 millió dollár körüli összegre becsülik, amiből az első hétvégén 11,5 már meg is térült. Kicsit karcsúbb, mint a szintén 28-án vetített horror Hopkins mozi, de majd beindul. Legalábbis be kéne neki. Premier nálunk szintén március eleje.

The Company Men:

Az Affleck, Jones, Costner háromság még mindig szenved. Igaz már másfél millió felett jár, de ebből a 106 moziból sehogy sem lesz 15 millió legalább a forgatási költségekre. A vetítőtermek hely/dollár értéke 6000 fölött van, ami lazán veri a Statham mozi bő négyezrét, és elegánsan beint a The Rite ötezrének. Mi ez a 106 mozi?!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr352628890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása