Úgy látszik a karácsonyi ajándék előre borítékolt az idei év végén, hiszen december 23-án kerül mozikba a rendező, és producer óriás, Steven Spielberg következő alkotása, amely egy minden lében két kanál fiatal, és ambiciózus riporter, és kutyája kalandjait hivatott bemutatni egy lélegzetállítóan szép animációs kalandmozi keretein belül.
Tintint, és az ő kalandjait a belga művész Georges Rémi (1907–1983) álmodta meg, amely először egy belga napilapban jelent meg 1929-ben. Európában hallatlan sikert aratott a fiatal riporter, és kalandjai, amely később 80 ország nyelvén 350 millió kötet formájában lett publikálva, értékesítve. Ezzel a Hergé írói álnéven publikáló Rémi lett az öreg kontinens egyik legsikeresebb publicistája Tintinnel, Snowy kutyával, és a kemény fából faragott Haddock kapitánnyal. Az akció, a kaland, a csipetnyi misztikum, és sci-fi reméljük a filmből sem marad ki. A költségvetés sem lesz két fillér, de az biztos, hogy Európa le fogja tarolni nézettségben az Egyesült Államokat.

Nekünk európai népeknek is megvannak a magunk "szuperhősei", akik nem repülnek, erősek vagy éppen tüzet fújnak, de érdekesek. Filmet nekik!



Spielberg idén még meglep minket december 28-án a War Horse állati drámájával is.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr952918765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása