Mocskos zsaru New Orleans utcáin. Ugye még emlékszik mindenki a filmre, ahol Nicolas Cage játszotta a narkós igazságszolga szerepét a leharcolt utcák dzsungelében? Úgy látszik a filmes múlt kísért.
Szombat reggel, helyi idő szerint 6:33-kor vették őrizetbe a New Orleans-i hatóságok a filmszínészt, aki a mellékelt kép tanulsága szerint már nem volt szomjas állapotban. A szemtanúk egybehangzó állítása szerint Cage szóváltásba keveredett feleségével Alice Kimmel, a város egyik negyedében. A vitát kiváltó ok egy bérelt ház volt, ahol Cage, és felesége laktak azalatt az idő alatt, amíg a színész a városban forgat. Valami azonban nem stimmelt a címmel, így Cage ráncigálni kezdte felesége karját az általa jónak ítélt ház irányába, ami felkeltette a járókelők figyelmét. Később a filmszínész mérgében már kocsikat csapkodott, és bevágta magát egy taxiba, amit egy helyi járőr le is meszelt, a csepürágó vesztére.
A közeg látta Cage erőteljes ittasságát, és felszólította, hogy száljon ki a járműből, de a sztár ezt megtagadta. Ordibálni kezdtett, mire kipenderítették a taxiból, és a központi rendőrőrsre szállították, hogy kitisztuljon a tudata.

Nem voltam bezárva, a pult mögött álltam a többi rendőrrel - nyilatkozta Cage a People magazinnak.

Hát persze, hogy nem! Tárgyalás május 31-én.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr542833131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása