Who the fuck is Jon Favreau kérdeztem jó pár hónappal ezelőtt. Korábban csak a filmek, és a benne szereplő színészek érdekeltek, a háttér a legkevésbé sem. Aztán beugrott, jah ez az a tahó csávó a Four Christmasből, aki úgy eldádázza szegény Vince fiút. Látom benne van az Ironman második részében, mondom biztos valami betonfejű karakterszínész, aki mellékszerepekben szörföl, mert jól áll neki a stílus.
Nagy meglepetés akkor ért, amikor leesett, hogy speciel ő rendezte a két Vasember filmet is, ami legalább akkorát szólt, mint Tony Stark szőnyegbombás rakétája. Ejha, high five, mondja az angol. Biztos tud valamit az ipse, ha ilyen produkciókban munkálkodott, és munkálkodik a mai napig.
 


A harmadik részét ugyan nem ő fogja dirigálni a képregény adaptációnak, de cserébe megajándékoz minket egy vadnyugati sci-fi akcióval, ahol a high-tech lasszós űrlények fogdossák be a colttal lődöző cowboyok, és asszonyaik, gyermekeik hadát.
Mindig is vártam, hogy valaki összehozza a csúcstechnikát a múlttal, akcióvá lekerekítve, és bamm, itt van a Cowboys & Aliens.



A főbb szerepekben Daniel Craig, Harrison Ford, nagy kedvenc Sam Rockwell, és a bájos női front képviselője Olivia Wilde.
Az tuti, hogy az öreg Ford remek cowboy oldies lesz, de Mr. Bond mint tehenészfiú plazmaágyúval a karján... Annyira nem jön át.
De nem is ez a lényeg. A Battle: LA után jönnie kell valaminek, ami jó is. Nem lesz nehéz átlépni a lécet.

Várható magyarországi prömier augusztus 25.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr422833071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása