Jól is kezdődhetne a szalagcím, de a mögöttes tartalom sajnos nem sok jóval kecsegtet minket, magyarokat. Az IMDb nagy filmes almanachjában első, vagyis utolsó helyre került az Álom.net mozi, ami 2009-ben készült, és az amerikai tünci, tini vígjátékokat szerette volna lemásolni "ungarische wirtschaft" módra. Ez annyira sikerült, hogy 1,2-es átlagával Forgács Gábor író/rendező filmje most negatív rekordot állított fel.
Hivatalosan 1500 szavazattal lehet felkerülni a filmes listára, amire maga a Denevérember fétisiszta Puzsér Róbert is felhívta műsorában a hallgatóság figyelmét. Mindenkit megkért arra, hogy szavazzon lehetőleg 1 vagy 2 ponttal a filmre, hogy felkerüljünk a skála legmagasabb szemétdombjára.

Ezúton is szeretnék gratulálni Robi! Megcsináltad.

Nemcsak a mozi, de a filmes gázsi is röhejes volt 2009-ben. A frissen debütáló szereplők állítólag egy marék aprópénzért csinálták végig a forgatási heteket, ahol a milliókat a kipróbált szakik vitték haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr902791950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása