Marty McFly barátunk visszakalandozik a jövőbe egészen 2015-ig, ahol a szórakozott prof, Dr. Emmett Brown megkínálja pár új információval főhősünket. A világ menthetetlenül modernizálódott, amit 1989-ben már úgy képzeltek el a film alkotói, hogy légdeszkákon rajcsúroznak majd a suhancok, és a lebegő gépjárművekre már nem jelentenek veszélyt a kátyús utak.
Mégis a legpraktikusabb használati tárgy Marty számára egy pár cipő, amely a Nike Air 2015 Kicks fantázianevet viseli. A gyár utópisztikus csúcsmodellje, amelyet nem kell fűzögetni, és méretezni mivel a talpban elhelyezett szenzor alkalmazkodik viselője lábformájához, és még be is köti magát bombabiztosra. Nincs több görnyedt cipőkötögetés, és véletlen balesetek. A 2015-ös modell megoldja a problémád!

Remeghet a föld, foroghat a szél, a Nike Air 2015 mindig a lábaddal él!

A film 2008-ban annyira felajzotta a pipás cég designer guruját, hogy Nike HyperDunks Sneakers néven a piacra is dobtak egy hasonszőrű modellt, amit maga a kosárlabdapápa, Kobe Bryant mutatott be. Potom 100 dolcsi, és még a „Marty McFly cipője” szlogennek is bűvös a marketingértéke.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr622771573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása