A júliusban debütáló képregény adaptáció most kellemes előzetessel hizlalja minden ember optikai egységét, amelyben minden benne van, ami egy szép csomagoláshoz dukál. Jó színészgárda (Jones, Tucci, Weaving, Evans), évtizedes gyökerek, modern technika, és a negyvenes évek szolid bája. Evans pedig megint cingár. Nem semmi.
Nekem mindezeken túl a Wolfeinstein 3D átdolgozása is felsejlik a modern fegyverek, a retro lopakodóforma repülőgép, és a supersoldatok láttán.



A tengeralattjárós résznél azért tessék figyelni, hogy ússza le a gépet, és veszi ki a pilótát a vezetői székből. Nem kispályás mozzanat.
Nyilván Mr. Stark keze itt is jócskán belelóg a fejlesztésekbe, amelyek szerencsés módon csak a fantázia művei.



"Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztos, hogy botokkal és kövekkel."

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr642767712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bloodvampire 2011.03.27. 15:49:13

Hát elég gagyi ez a szerko Stevenek.
Nem tudod megszerezni azt az Amerika kapitány filmet amit valamikor a nyolcvanas években készítettek.Magyarul is megjelent vhs-en.

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.03.30. 08:10:45

@bloodvampire: majd szétnézek, mit lehet tenni az ügyben.
süti beállítások módosítása