Örültünk, hogy jó fogadtatásra talált az új kategória, és ami jó azt bizony illik folytatni. Következzen egy újabb filmes remek. Ezúttal párban jön az áldás.

Booty Sweat - Sunaszaft:

Ben Stiller 2008-ban követte el a Trópusi Vihar című akció- komédiát, amely elég jó fogadtatásra talált mind a kritikusok, mind a mozibajáró fanatikusok által. A film nem volt occsó a maga 92 milliós költségvetésével, de ebben a pénzben benne volt két olyan termék is, amely forró, és egyedi a piacon. A film laza rappere, Alpa Chino tolja egy reklám formájában arcunkba a "cuccot", amely egyfajta energiaital. A körítést dögös csajszik adják. A lötty hasonlatos a ma kapható víz, koffein, tutti- frutti kombókhoz némi szénsavval fellőve, és végre volt olyan ember, aki úgy gondolta, hogy ebből a film után is lehet pénzt csinálni. 12.99 dollárban mérve egy doboz az Amazon oldalán. Kicsit borsos mondhatnánk, de hol van ez az aprócska ár ahhoz az életérzéshez, amikor olyan energiával töltjük fel fáradt szervezetünket, mint amilyennel Brandon T. Jackson a filmben.

Van neki korrekt weboldala is: Booty Sweat


Bust-A Nut - Morzsolt mogyoró szelet:

Az energiaital nem lehet teljes mogyorós csoki nélkül. Ezt az űrt azonnal betölti számunkra a morzsolt mogyorós csoda, amely a Sunaszaft hű társa a mindennapokban. Az energiát adó szelet. Ha az ital része a kínálatnak a Red Bullra hajaz, akkor a csoki tuti, hogy a Snickers filmes megtestesülése. Alpa Chino másik nagy kedvence a trópusi hőség közepette. Persze termékei nemes célt is szolgálnak, hiszen afro amerikai tesókat támogat a profitból, ami ugye lovagias cselekedet. Sajnos őt nem árulják olyan okosan, mint folyékony testvérét, pedig volt mögötte egy 100 millió dolláros "kampány". Azért az nem semmi. Magyarul kábé robbantsd a mogyit, de a talált név jobban bejön.
Igazából a busta kifejezés a "gengszter" rapperek egyik kedvenc jelzője, így lehet szó az ő mogyoróikról is. (Remélem ezért a zeneipari szakik nem köveznek majd halálra.)

A reklám:



A forgalmazó rapper oldala: Alpa Chino

Mondanom sem kell, hogy a magyar nevekről senkinek sem jut eszébe az élelmiszer.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr332685717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása