Idén termés rovatunk három kiemelt darabja premierezett volna a hétvégén. Lássuk, hogy mit is teljesítettek versenyzőink a számok rideg tükrében.

The Resident:

Úgy látszik, hogy az általunk favorizált mozi készül bedőlni. A február 17-én prognosztizált premieridőpont immáron március 11., ami ráadásul az Egyesült Királyság várható dátuma. Nem tudom mi lesz ebből. Lehet, hogy csak DVD korongok. Kár érte.

I Am Number Four:

A szuperképességekkel felvértezett idegen fiúk, és lányok nagyon bejöhettek az embereknek a hideg téli hétvégén, mivel a 60 milliós büdzsével készült film majd 1/3-át, 19,5 millió dollárt máris visszakeresett a Buena Vista számára. Sikergyanús a történet, amelyre Gough és Millar szkriptíró párosa elég nagy lapáttal dobott, hogy a film oda kerüljön, ahová azt szerették volna pozicionálni.
Úgy látszik az emberek ki voltak már éhezve egy kis idegen lényes kalandra, amit az idei év első ilyen témájú filmjeként meg is kaptak.

IMDb: 6,2
Rotten Tomatoes: 28%

Franchisenak indult, egészen más lett belőle. Felejtős sci-fi mozi a paradicsom szerint. Nem baj! Mi megnézzük!

Unknown:

Az Ismeretlen férfi jött, látott, mindenki elfelejtette, és győzött. Jaume Collet-Serra új filmje Liam Neesonnal a főszerepben ismét felborzolta a kedélyeket. 21,7 milliós nyitóbevételével a Dark Castle 10 eddigi produkciójának legsikeresebb darabja. Az első hétvége összege azért is pazar, mivel a film gyártási költségei 30 millió dollárra rúgtak. Nem fog sok idő eltelni, és profithozóvá válik a mozi.

IMDb: 8.0
Rotten Tomatoes: 56%



Állítólag a film túl valószínűtlen ahhoz, hogy az alapsztoriból előnyt kovácsoljon. Nem baj, mi várjuk ezt is.

Big Mommas: Like Farher, Like Son:

Szintén február 18-én debütált a Martin Lawrence nevével fémjelzett bugyuta akció- vígjáték, amiben a főszereplő harmadjára is felölti a hájas afro- amerikai nő jelmezét, hogy rendet tegyen a grundon. 32 milliós gyártási költség mellett 17 milliós nyitóhétvége. Nem véletlen a száraz hangvétel részemről. Már az első két epizódért sem lelkesedtem, de úgy látszik a népek szeretik.
A három rész hasonszőrű költségeket, és várhatóan kasszasikert fog hozni. Kétszer eljátszották. Harmadjára miért is ne?


IMDb: 3.0
Rotten Tomatoes: 7%

Nem várt, nem poénos. Csak Martin Lawrence fanoknak. Úgy látszik nem vagyok egyedül az ellenszenvvel. De a jegyeket veszik.


Korábbi premierek, és a Boxoffice:


A korábban debütált filmek háza táján is változások vannak, ezért erről is gyors infókat adunk.

Gnomeo and Juliet:

A klasszikus darab kerti törpe adaptációja 10 napja ostromolja a mozikat. A pontos 25,3 milliós nyitány azóta már 55,8-re duzzadt, ami rendkívüli öröm lehet az alkotók számára, csakhogy ne feledjük, hogy február 13. óta 7 külföldi országban is vetítik a mozik az animációs rajzfilmet, köztünk hazánkban is. Mindenképp jó választás ha szórakozni akar az ember, és kikapcsolni néhány órára az önfeledt nevetés érdekében.

The Eagle:

A római kosztümös mozi is tovább gyarapítja a bevételeket, és a 8,6 milliós debütálást már 16,9 millión jegyzi a film. Azóta a 20-as gyártási költség is növekedett 25 millióra. Valószínűleg az első szám is egy becsült érték lehetett a produkcióval kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr932676866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása