John Cenahoz hasonlóan kőszikla Johnson számára is áttörés volt a pankráció világa, amely véget nem érő akciófilmes kavalkáddá nőtte ki magát. Ő sem szeretne hálátlannak tűnni korábbi kenyéradó gazdájával szemben, így elvállalta a házigazda szerepét a WWE Wrestlemania április 3-án érkező műsorába. A hatalmas rivaldafény nem gyengén fog jót tenni Dwayne karrierjének, mivel több, mint 80 országban adják majd egyszerre a birkót. Eszes szikla.

Felvillanyozó embert a felvillanyozó showba:



Mr. Rockhoz kapcsolódik a hír, hogy benne lesz a most készülő Arabian Nights című Chuck Russel produkcióban, ahol Szinbád, a rettegett kalóz szerepében tetszeleghet majd. Nem új keletű az ismeretség Russel és Rock között, mivel A skorpiókirályban már együtt dolgoztak. Bizalomra ad okot, hogy a produkcióban Anthony Hopkins is szerepet vállalt.
Reméljük, hogy a nyolc év kihagyás nem rozsdásította el a rendező képességeit, aki olyan alkotásokat mondhat magáénak, mint A maszk vagy a Végképp eltörölni.

Érdekesség:

Az, hogy 0:37-nél a záróképen a mauri tetoválás átkerül Johnson bal válláról a jobbra, spontán részletkérdés. Először fel se tűnt. Le voltam fagyva a monológtól.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr152665196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása