Még adósok vagyunk az idei prognózisunk két versenyzőjével. Lesz itt sci-fi és akció szépen mérve.

I Am Number Four:

A fiatal John, (Alex Pettyfer) a négyes számú idegen entitás, aki bolygónkra érkezik. Planétáját a Lorient porig rombolták és csak neki és nyolc társának sikerült megmenekülnie. Az első hárommal már végeztek, ő következik a sorban. Védelmezője Henri (Timothy Olyphant) pedig mindent megtesz azért, hogy ne így alakuljon. A filmet D.J. Caruso (Disturbia, Sasszem) jegyzik, aki viszonylag friss versenyző az egész estés mozik pályáján. Korábban sorozatok rendezésével foglalatoskodott. A film stáblistáján csupa fiatal arcot láthatunk, akik pár éve csöppentek bele a filmezés világába, így a mozi is fiatalas hangvételű produkciónak igérkezik némi Smallville életérzéssel. Nem is csoda, hiszen a forgatókönyvet a nyerő író páros, Miles Millar és Alfred Gough követte el. A produceri székben Michael Bay. Költségvetés 50-60 millió dollár között. Volt miből gazdálkodni.

második előzetes, ami sokkal vaskosabb, mint az első:



Magyarországi premier: február 17. körül.


Unknown:

Rossz érzés leht felébredni úgy a kómából, hogy valaki vígan éli az életed, használja a személyazonosságod, hazajár a feleségedhez, végzi a munkádat, és az a valaki nem Te vagy. Dr. Martin Harris (Liam Neeson) pontosan így járt, és senki sem hisz neki, hogy kitörölték a rendszerből. A társadalom számára halott, sosem létező személy,aki veszi a bátorságot, hogy kiderítse, mi folyik a kulisszák mögött. Jaume Collet-Serra (Viasztestek, Az árva) filmje az év egyik legnagyobb durranásának ígérkezik, feltéve, hogy a spanyol rendező képes lesz valami jó mozit összehozni. Az IMDb elvakult rajongói már 9.1 pontra taksálták a filmet, ami február 18-án debütál az USA-ban. Hozzánk április közepére ígérik a premiert.
(Ugyanezzel a címmel 2006-ban is készült egy alig nézhető film, ami Magyarországon csak a DVD kiadást érte meg, azt is feleslegesen.)

Előzetes:



Szép lesz a február is.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr332648483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása