A fesztivál:

Az első fesztivált 1978-ban rendezték meg Utah állam, Salt Lake városában. Az USA legnagyobb független filmes vállakozásáról beszélünk, ahol amerikai és külföldi filmkészítők egyaránt nevezhetnek és mutathatják be rövid és egész estés játék és dokumentumfilmes produkcióikat a nagyérdemű számára. A központi téma jellemzője a dráma.
Idén a fesztivál 10 napos, amely január 20-tól kezdődött.

Számok:

Az idei évben 3812 mű érkezett, amelyből 118 filmet választott ki a zsűri a fesztiválra. Ezek 29 ország filmtermését hivatottak bemutatni, amelyek közül 40 elsőfilmes próbálkozás. Az amerikai és külföldi filmek aránya körülbelül fifti- fifti. 95 produkció esetében pedig ez lesz a premier bemutató.

A botrány:


Hála geekz kollégának, arra is fény derült, hogy a 118 filmből egy biztosan akadt, ami átrobbantotta az ingerküszöböt bizonyos nézőknél. Lucky McKee rendező, producer, író friss horrora a The Woman. A filmes rendező összeállt Jack Ketchum amerikai íróval, hogy közösen lendüljenk akcióba az emberi idegek ellen.

Az alábbi videó tanulsága szerint jó úton haladnak:



Lucky McKee korábbi munkáiból: May (2002) trailer, The Woods (2006) trailer. Igen, ezek ijesztőek lesznek.
Ha már McKee, akkor lássunk egy Ketchum filmes adaptációt is, ami az Offspring (2009) trailer. Ez már több, mint ijesztő.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr652611821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása