Mikor baráti társaságban azt találtam mondani, hogy a The Expendables egy rossz film, akkor kisebb lázadás ütötte fel a fejét irányomban. A gyűlölet szempárjai rám meredtek, de én álltam a delejes tekintetet. Nem jó, és kész! Ez van srácok!
A korábbi bejegyzések gondlatmenetét követve tessék:



Az egyik legmókásabb baki esete képekben:

A közellenség(Eric Roberts) a végén igencsak menekülőre fogja a dolgot. Balján a diktátor bájos lánya(Giselle Itié). A hátuk mögött ott lohol a film negatív "kigyúrt fickója"(Steve Austin), akit még egy robbanás sem tántorít el, hogy kövesse főnökét, akár a pokol fenekére is.


A robbanás szele eléri a gólemet, aki táskával védekezik a detonáció ereje, és a száguldó repeszek ellen. A többiek behúzott nyakkal loholnak tovább.

Nincs mese ez bizony betalált. Ordít is a hústorony rendesen, biztos neki is fáj. Most már értjük, hogy nyomhatta le Slyt...

Állítólag tervbe van véve a második rész is. Retteghetünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr852505259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása