Most is csemegéztünk és gyöngyszemre bukkantunk:

Prisoners of the Lost Universe 1983

A sztori:

A filmről talán annyit, hogy okos professzorunk feltalál egy teleportációs berendezést, amely annyi bonyodalmat generál, mint égen a csillag. A főszereplő és barátai egy párhuzamos univerzumban találják magukat, ahol a kőkorszaki szakik ellen kell használniuk a modern tudás tárházát, ha életben akarnak maradni. A professzor, aki haza tudná őket jutattni, eltűnik, de cserébe feltűnik egy gonosz kényúr, akit pedig le kell győzni a nagyobb jó érdekében.

A csata:

Főhősünk veszi fel a harcot, az izmoktól duzzadó nabu harcossal. Azonban korán rá kell döbbennie, hogy csak furfanggal győzedelmeskedhet a gólem ellen. Bud Spencer-i akciókoktél némi humorral megbolondítva. A végén egy trükkös, kámforos snittel.

Tessék csak figyelni!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr202485648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása