Ezért aludtam én nyugtalanul, mert nem tudtam mikor érkezik már a Resident Evil ötödik része. Szerencsére lehullt az a bizonyos hályog, mert már tudom, hogy 2012. szeptember 14-én érkezik a mozikba a prequel epizód, ahol 1998-ban kolbászol majd Alice (Milla Jovovich) és Jill (Sienna Guillory) karaktere. Ugye a videójátékban ő volt az egyik kommandós, akit bevetettek a T-vírussal fertőzött házban, majd a rendőrörsön.

Képség a címről:

                                  
Jovovich nagy duzzogva még elvállalta ezt az epizódot, amely előzményfilmként fog szolgálni a korábbi négy mozihoz. Csak azt nem értem, hogy akkor mi lesz a lezáratlan tanker hajós jelenettel?
Mint minden mozi mostanság, ez is 3D-ben lesz lőve.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr452795279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.04.03. 18:56:09

És az megvan, hogy ez április 1-jei hír?:) Tuti kamu

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.04.03. 20:46:31

@koimbra: Na azt nem néztem, bár Hollywoodban senki sem normális. Szerintem megcsinálják mind a két részt.:) Ezektől kitelik.
süti beállítások módosítása