A bolondok nemzetközi napján három szép amerikai premierrel is megörvendeztetik a nézőket.

Hop:

Kicsiknek és nagyoknak egy félanimációs nyúldráma, ahol a húsvéti nyúl Jr. rájön, hogy ő dobolásra termett, és nem a tojások kampányszerű kitojására. Jópofa vígjáték szerethető szőrös kisállatokkal, és David Hasselhoffal a zsűriben, aki reméljük most is hozza önmaga paródiáját.



Húsvét előtt ez nagyot durranhat.


Super:

Ma érkezik a töketlen akcióhős paródia Liv Tylerrel, és Kevin Baconnel a főbb szerepekben, ahol a csalatkozott férj házi gyártású Daredevilnek öltözve akar büntetni. A film még a Kick-Ass-t is seggbe fogja rúgni agyatlanság fronton az már biztos.





Source Code:

Jake Gyllenhaallal a főszerepben kapunk némi futurisztikus akciót is, ahol az idő manipulálásával akarnak a piros-fehér-kék lobogó őrei visszaküldeni egy ügynököt a múltba, hogy megakadályozzon egy nagyszabású terrorcselekményt. Némi Quantum Leap, és Különvélemény inverzáció várható véresen komoly formába öntve. Ide vele!



Szép heti néznivalók.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr572790584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása