Megszokhattuk, hogy Hollywoodban minden túlvilági faj összecsap egymással. A friss versenyző most a Sony által dédelgetett Zombies Vs. Robots projekt. Az IDW kiadó gondozásában megjelenő, és nagy népszerűségnek örvendő képregénysorozatból akarnak filmet faragni, amiben már Michael Bay, és filmprodukciós cége tuti benne lesz. Bay produceri feladatokat fog ellátni, mivel nagy tapasztalattal bír a robot alapú filmek világában. A történet szerint a Föld ismét a posztapokaliptikus érában lesz bemutatva, ahol az utolsó túlélő a planétán egy lány, akit egy csapat robot védelmez egy hordányi intelligens, és fejlett zombival szemben.
Az biztos, hogy ha ebből lesz mozi, akkor a vizuális effektek ott lesznek a szeren. Erről a producer gondoskodni fog.
A kiadó olyan képregényeket dob a piacra, mint a Star Trek, a G.I. Joe vagy a Transformers. A mostani képregény viszonylag friss versenyző, 2006 óta van forgalomban.

Pár kép a regényből:

Nem sok színt használnak az alkotók. Ezzel is hangsúlyozzák, hogy mennyire kietlen, és sivár ez a felperzselt, és élettelen bolygó.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr172682449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása