AZ MTI értesülése szerint Szaddám Husszein kivégzett iraki diktátort játsza következő filmjében a Borat és Brüno címszereplője Sacha Baron Cohen brit humorzsák. Az Ali G-ként még mókás, a Boratban már béna, a Brünoban egyenesen undorító Cohen a forgatókönyvírásból is kivenné részét egy olyan történetben, ahol a nép "szeretett" vezére puszta jóindulatból nem engedi országa közelébe a demokrácia intézményét. A filmet várhatóan 2012 májusában mutatják be.

Furcsa, hogy emberek milyen módokon hívják ki a sorsot maguk ellen. Cohennek sem lesz jó vége ha így folytatja.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr732601725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.23. 13:35:46

Mivel vígjátékról van szó, ráadásul Cohenről nem hiszem, hogy darázsfészekbe nyúlna, tehát ez nem egy komoly mű lesz.
Ráadásul benne van a pakliban, hogy Cohenék csak vicceltek, mikor Husszein művét emlegették a filmmel kapcsolatban.

Ráadásul nem hiszem, hogy egy amerikainak a jogtulajdonosok odaadták volna a megfilmesítési jogokat:)

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.01.23. 19:02:57

Ez igaz, csak nem tudom mennyire flexibilis az arab világ egy hasonló "poénnal" szemben. Bár eddig Cohen minden marhaságban benne volt, és nem érdekelték a következmények. Mint az a zenei átadó, ahol Eminem fején landolt csupasz hátsóval. Ott a D12 tagjai akarták laposra verni az atrocitás miatt.:)
süti beállítások módosítása