Jött a Millennium trilógia a svédektől és a szívembe lopta magát Lisbeth Salander személyében, aki a tetovált hacker csajszit alakította a skandináv verzióban. Aztán David Fincher és Amerika is kitalálta magának, hogy ebből bizony lehet bizniszt csinálni. Így ha minden igaz, akkor idén jön az amerikai verzió.

Nem csoda hiszen a svéd produkció szétpörögte magát a világon és a 13 milliós gyártási költségből 104 milliót varázsolt össze alig 10 hónap leforgása alatt, ami komoly teljesítmény. Ebből ugye nem maradhat ki Hollywood sem. Nem tudom, hogy milyen lesz a fogadtatása a remakenek.

Bár ennek az idejét éljük.

A főszereplő Noomi Rapace-t Rooney Mara váltja a tengerentúli verzióban.

Képség:

                      
Mindenki döntse el habitusa szerint, hogy ki mellé tenné le a voksát. Nekem a svéd leányzó visszafogottabb, ha lehet ezt mondani, és mivel csak a svéd verziót láttam, így szimpatikusabb is a baloldali fotó.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr762582826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása