Mindig is gyermeki áhitattal lestem a filmek jeleneteit, ahol előre megírt programokat, keresőoldalakat futtattak a számítógépen dolgozó szereplők. Sehol egy Windows, vagy Word, esetleg egy Google. Aztán az elmúlt esztendők enyhülést hoztak ezen a téren is. Trendi lett a filmekben a Google-t használni, mint keresőprogram.

Aztán előkerült a Wanted, ahol a film főszereplője Wesley Gibson, szürke hivatali patkányként tengeti mindennapjait. Olyan jelentéktelen személyiség volt a film szerint, hogy még a Google sem hozott találatot a nevére.

      
Kíváncsiak voltunk mi van a háttérben, mert ilyen nincs, és de. Gyorsan begépeltük mi is Mr. Gibson nevét a keresőbe:

   Igen, nagyjából 3,5 millió találat. Mit godoltok mi volt a hetedik találati helyen?

Ezzel a módszerrel könnyű a nullás találat a keresőben.

 

Próbáljátok ki, és látni fogjátok a faék egyszerűségű trükköt. Jópofa nem?

Az oldal német szerveren fut. Elvetettük annak az ötletét, hogy a filmkészítők hagyták kezük munkáját az utókorra, ám a filmprodukciós cégek között akadt német is. Ezek után ki tudja?

Amúgy képregényes adaptációról beszélgetünk.  A nézők szerették a kanyarodó golyók világát és Angelina szétvarrt domborulatait, mivel 341 millió amerikai dollárral jutalmazták a 75 millióból készült mozit.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr642565768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása