Hogy Robert De Niro a Cape Fear 1991-es forgatására edzette testét szinte tökéletesre? A szerep kedvéért mindent megtett.

Testét mindenfelé tetoválások borították, hogy még elrettentőbb legyen a mozivásznon. Kevesen tudják, hogy természetes ételfestéket használtak a rajzok elkészítéséhez, amely hosszadalmas, és kevésbé kellemes eljárás volt annak idején.

A még meggyőzőbb külső érdekében De Niro mindent beleadott, és megcsináltatta a fogait is a forgatásra.

Sokak szerint tökéletesen alakította a pszichopata gyilkost, aki nem kíméli az őt lecsukató ügyvédet és családját. A legdurvább az egészben az volt, hogy bosszúhadjáratát a filmben brilliáns tervekkel vitelezi ki.

Az erőfeszítések meghozták a várt sikert, hiszen a film 35 millió dolláros költségvetéséből a végelszámolásnál 182 millió kerekedett.

 

Max Cady:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr942540544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása