Állítólag azt rebesgetik, hogy a Karib tenger kalózai eposz főszerepét Stuart Beattie nem is Johnny Deppre írta. Annak idején Hugh Jackman volt a fókuszban, mint a félnótás, és néha félkómás kapitány lehetséges megformálója. /Gyanítom, hogy a közös ausztrál származás is benne volt a dologban./ Hogy miért nem ő kapta a címszerepet. Az ok banálisan drámai. Akkoriban még nem volt elég ismert Amerikában. Az ausztrál származású színész 2003-ig valóban nem mutatott fel sokat az X-men első két részén kívül, még Depp olyan filmekben játszott főszerepet, mint a Holtidő, Az álmosvölgy legendája vagy éppen a Fedőneve: Donnie Brasco. A Csokoládé már csak fokozza az "ízélményt".

Ennek fényében kézenfekvő volt a stúdió választása, amely Deppre esett. Így utólag okos az ember, és elmondhatja, hogy Johnny Depp eszményi Jack Sparrownak bizonyult!

Karib tenger kalózai 4. - Jack anekdótázik

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr532489955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása