Mindig vadászom a tehetséges és idehaza kevésbé ismert külhonba szakadt hazánk fiait.  Rachel Weisz, Gábor Zsazsa már lerágott csontok.
 

Lássunk most egy marcona alakot a Perzsia Hercegéből:

     
Hassasin Double-Bladed Halberd az úr pontos titulusa a filmben. Ez magyarul körülbelül annyit tesz, hogy a dupla pengéjű alabárdos hassasin.

A titkos társaság(hassasin) Nizam, az uralkodó öccsének felügyelete alatt üzemel, mely speciálisan képzett orvgyilkosok kisebb osztaga. Gyorsak, pontosak és kegyetlenek.

Ennyi felvezetés után következzen a lényeg, ami a mi szempontunkból fontos. A marcona fejszés nem más, mint Párdányi Domonkos. A kaszkadőrként dolgozó fiatalembert elmondása szerint csak úgy beszippantotta a szakma. Több tucat nagyköltségvetésű filmben dolgozott már. Csak a viszonyítás végett néhány példa: München, Trója, Hellboy 2, vagy éppen A mennyei királyság.

Az IMDB szerint az első filmszerepe a Perzsia Hercegében volt. A Szomszédok rosszfiú szerepét nem sorolnám ebbe a kategóriába.

Gondoltátok volna?

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr322474656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása