Az alkotás igazi csemege a maga nemében a „headshot” mániás gamerek, és a fanatikus vérmániások számára. 10, azaz tíz fejlövést és fejsérülést számoltam össze első blikkre, amivel a jófiúk és a gaz ellen írtja egymást a képkockák kuszaságában.

A film minden kulcsszereplője e halálozási okból vagy okokból tér át a másvilágra. Az igazat megvallva ez elég vérszegény volt Mr. Demonaco…
 


Jöjjön egy kisebb egyveleg a halálozásokból:

A főhős első célzott találata a drogcsempész ellen. Robban a szürkeállomány.

     

    

 

Bumm a fejbe, halott a korrupt rendőr.


 

 

      Ez olyan ismerős valahonnan. Jégcsap a dulakodó gazfickó szemébe. Talán a jó öreg John McClain lőtte el 1990-ben a Die Hard második részében. Sebaj 15 évente belefér egy ismétlés.


 

Smiley sem mosolyog többet.     

 

Van, akit állva talált a halál.

Fuccs a kitörési kísérletnek.     

 

      A pszichiátereket lelövik ugye?      

 

 Kés az állba. Ezt is láttuk pár helyen.

 

     Szemlövés szemből. 


             

Klasszikus lyuk a homlokban effektus. A film főgonosza sem bírta tovább. Kiábrándító.

Az viszont végképp kiábrándító, hogy a rendezőnek, Jean-Francois Richetnek is megfelelt az unalomig ismételt klisé. Bizonyára a francia vér, és a fejezés negédes románca hatotta meg ennyire a direktor urat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr882457107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása