Úgy látszik Sly megint belenyúlt a tutiba, és 60 milliós költségvetéssel összehozta az elmúlt évek talán legjobban várt, ízig- vérig akciómoziját. A 80-as és 90-es évek akciósztárjai lesznek egy vásznon. A főgonoszt Eric Roberts testesíti majd meg. Kicsit kétélű fegyver volt a választás, mivel Eric otthonosan mozog az úgynevezett "B" kategóriás filmek világában is, aminek köszönhetően színészi alakításai elég hullámzóak.

A trailert mi sem hagyhatjuk ki:

A filmet három nagyágyú nem vállalta. Seagal, aki nincs jóban a rendezővel, Snipes, aki ellen eljárás folyik, és Van Damme, aki szerint nem elég "tartalmas" a szerep. Igazából ehhez sokat hozzáfűzni nem lehet. Ez a film esélyt adhatott volna visszajutni az "A" kategóriába a színészeknek, mint annak idején a karakteres arcú Mickey Rourke-nak a Pankrátorral.

Seagal ehelyett a Machete főgonoszának szerepét vállalta, míg Van Damme a harmadik bőrt is lenyúzza a Tökéletes Katona eposzról.

Mi lesz így veled Jean-Claude?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr862371368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása