Szerencsére már pörögnek a kamerák, és rögzítik a Sötét zsaruk harmadik részének minden mozzanatát, ami várhatóan 2012 tavaszán landol majd a mozikban. A főbb szerepek ászait most sem hagyták ki a fókuszból, így Will Smith, és Tommy Lee Jones az alapcsapatban játszik harmadízben is. Az ügyeletes udvari bolond szerepét most Sasha Baron Cohen veszi át Knoxvilletől.
 


A képek Coney Island-en készültek, ahol a hippi öltözet a ruhatár része. A sztori furmányosabb mint valaha, hiszen a hatvanas évekbe kalauzol majd minket vissza pár időutazó gaz űrlény, akik a sötétség intézményét alapjaiban szeretnék megfúrni. Az viszont már bibi, hogy két karakterrel nem számoltak, az ábécéből. J és K.






 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr422877906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.05.05. 14:06:51

Az első rész nagyon jó volt, a második rész sem volt rossz, a harmadik helyett inkább a Bad Boys-nak kellett volna nekiállni.

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.05.07. 19:29:47

@koimbra: Az első új, és humoros volt. A második rész már dögös.:) Előre félek a harmadik mozitól. Ez az időutazós csavar nekem bejön. Kíváncsi lennék pár kukacra nagy pajesszal.
süti beállítások módosítása