Az amerikai Sundance filmfesztivál egyik slágere volt a nyáron moziba kerülő mozi, amely stílusát tekintve, az előzetesből ítélve, a szinopszisból mazsolázva, simán verni fogja Tarantino roadkill moziját a Halálbiztost.
A történet szerint két srác már nagyon várja a világvégét, és erre méltóképp fel is szeretnének nagykorúvá érésük előtt készülni, ami fegyverek, és spéci fegyverek gyártásában, és tuningolásában merül ki.
Aztán ott az a járgány, amibe van képük ezeket be is szerelni. Aztán jön egy lány, aki kicsit bekavar a fiúk világképébe, és az apokaliptikus tündérmese igazi rémálommá változik.



A rendező Evan Glodell egy személyben vágta, írta, producerelte a mozit, amiben az egyik főszerep is az övé. Biztos nagy Tarantino fan lehet, de ki nem? Engem megvett már most. Kilóra.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr542840621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása