Korábban felröppent a hír, hogy Sylvester Stallone kiszáll a rendezői székből A feláldozhatók második epizódjára. Átadja a stafétabotot másnak, mivel ő csakis a szerepre akar fókuszálni. Az átlényegülés fontos dolog, nem lehet csak úgy félgőzzel csinálni.
Sajnos beletört a bicskája a rendezőkeresésbe, és az új bérgyilkosos akciómozi, a Headshot is csúszik egy hangyányit, mivel a rendezőjelölt Wayne Kramer angolosan távozott a produkció éléről. Nem probléma. Biztos talál hasonló filmográfiával rendelkező jelöltet Sly a projekt élére, esetleg ujjgyakorlat gyanánt ő maga rendezi meg a filmet, és főszerepel is benne.
A feláldozhatók forgatókönyvében nincs változás. A Kaufman Agusto páros maradt, ám a szkript Stallone intelmei mellett fog az asztalra kerülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr192813705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása