A friss hétvégi premier egy királlyal, és két keresztnévvel veszi kezdetét, ahol lesz kardozás, erőszak és különc milliomos playboykodás ezerrel. Irány a természet, itt a tavasz! A premier előzetesek itt várnak rád.
 


Április 8. Your Highness:
Kosztümös középkori kardozós komédia. Leánymentés sajátos módon, egyedi fegyverekkel, mágiával, és sok töketlenkedéssel a Pineapple Express rendezőjétől David Gordon Greentől, aki megpróbálja bebizonyítani, hogy nem kell véresen komolyan venni a setét középkort. A főbb szerepekben Natalie Portman, James Franco, Danny McBride.




Április 8. Hanna:
Megkapjuk a nyers erőszakot is ebben a túlélő akciómoziban, ahol egy volt CIA ügynök (Eric Bana) Finnországban köt ki, és a biztonság kedvéért lányából (Saoirse Ronan) tini gyilkológépet farag. Aztán apa elmegy egy bevetésre, aminek folyományaként Hannát elfogják, és bebörtönzik, ám ő gyorsan kiszabadul, és a vétkesek, illetve apja nyomába ered. A fifikás ügynöknő szerepében Kate Blanchett tetszeleg. A rendező Joe Wright új vizekre evezett a drámák világa után, ahol szép alkotásokat mondhat magáénak. Reméljük boldogul az akcióval is. Az előzetes alapján úgy tűnik, igen.




Április 8. Arthur:
A különc milliomospalánta Arthur útjára ered ahol az élet minden mozzanata megtervezett esemény számára. Ám ő lázadó típus, és szeretné azt csinálni, amihez kedve szottyan. Ezek után azt is csinálja, és szerelmes lesz egy lányba, aki nem túl jó parti, és a szülei sem örülnek a dolognak. Főbb szerepekben Helen Mirren, Russell Brand, és Jennifer Garner. A filmet a sorozatok világából érkező Jason Winer jegyzi.



Ezek az aktuális friss csemegék.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr282811364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása