Zack Snyder szemhízlaló szürreális bestiáriuma a Sucker Punch most éli világát a mozikban, de a rendező már a Superman remaken fáradozik. Állítólag a nyáron kezdik a forgatást, és ahogyan az már lenni szokott az ilyen témájú szuperhős filmeknél, csak úgy pörögnek a nevek, hogy ki lehet majd a Krypton bolygó szülöttjének méltóan gaz ellenfele a mozivásznon.
Van egy olyan pletyka is miszerint maga Metallo őszentsége fogja a főgonoszt alakítani az új moziban. Bárcsak így lenne, mivel ellenlábasok közül nekem ő a favorit.
Snyder sztorija teljesen érthető.
Szerinte megérkezik egy idegen a Földre egy teljesen másik világból, aki szupererős, repül, golyók pattognak le róla, átlát a falakon, és origamit hajtogat egy tankból. Ezek után jó, hogy az emberek nem tudják ki ő, és rettegnek a jelenlététől. A hadsereg megtalálja Kar-El bolygólyának némi maradványát a Földön, amely új energiaforrást jelent. Ennel segítségével alkotják meg a vasszörny Metallot, akinek Kryptonit eleme kártevőleg hat a szuperember szervezetére, amely az egyetlen védekezési mód a legyőzhetetlennek tűnő Supermannel szemben. Ez a hadsereg válasza Superman ténykedésére, aki potenciális veszélyforrást is jelenthet az emberiség számára. Elég csak a Smallville vörös Kryptonitjára gondolnunk, és senkinek sincs több kérdése.
Logikus érvelés arra, hogy az emberek nem feltétlenül tapssal fogadnak egy olyan embert, akinek ha rossz napja van, még úgy is viselkedhet mint Hancock.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr852800814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása