Almighty Thor

2011 ápr 05. 2

Ha már Thor, akkor május 11-én fog érkezni egy kicsit más feldolgozása a népszerű skandináv villáminstenség filmjének, amit az Asylum Pictures jegyez. Ez a verzió egy kicsit szerényebbre sikerül korábban debütáló társánál, de elképzelhető némi bevétel, ha valaki összekeveri a két vetítést, és erre ül be.

A szőke sziklát az ifjú Cody Deal fogja játszani, aki igencsak friss hús ezen a pályán, és ez lesz az első komoly filmes debütálása az apró mellékszerepek után.
A rendező Christopher Ray olyan filmeket rendezett, mint a Megacápák a Krokoszauruszok ellen, amely hangzatos címe nem sok jót ígér a sok hüllős mozi sorában.

Képek a forgatásról itt.

Nem tudom hol lesz a költségvetés, de szerintem valahol 1 és 2 millió dollár között.

A Thor mozi után levezetésnek jó lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr502800802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.04.05. 16:29:46

Én meg fél millióra tippelem a költségvetést. A filmet kihagyom, ismerem az Asylum féle izéket és tudom, hogy a Zs kategória legalja. Ezekhez képest még az Uwe Boll filmek is Oscar díjas műnek tűnnek:D

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.04.06. 21:07:48

@koimbra: Ezek után tuti megnézem az Almightyt is, és írok egy összehasonlító elemzést, úgy éljek.;)
süti beállítások módosítása