Pár napja debütált a film a mozikban, és máris megvannak az igencsak egyöntetű visszhangok arra vonatkozóan, hogy a nullás történet mellé Zack Snyder filmje még vizuális terrort is alkalmaz a néző ellen, amely jó eséllyel gyilkolja az agysejtek százezreit a vetítés alatt.
Néhány kritikus próbálta értelmezni a látottakat, amit az Amerikában is használatos osztályozási rendszerben közöltek az olvasókkal.

A - kiváló
B - jó
C - elégséges
D - fejlesztésre szorul
F - elégtelen


Számszerint 17 online médium mondta, mondatta el véleményét a filmről, ahol akadt egy- két F, de egy A osztályozás is. Itt valószínűleg a kritikus egy másik filmre ült be vagy tudták, hogy elvakult CGI, és zombimozi rajongó. Ezeket a végleteket minden esetben kizárja az ember, és próbál a kritikus tömeg véleményére alapozni, amely valahol a C, és D osztály között lapul. Itt lehet a kutya elhantolva. A film elmegy, de kellett volna még kicsikét (nagyon) kozmetikázni rajta, hogy jobban szeressék a népek.

Néhány szemelvény:

Aint It Cool News - Nem szerettem a filmet, de tisztelem.

San Francisco Chronicle - Légy bábú, és menekülj.

New York Daily News - Zack Snyder fárasztó utazásra hív egy tinédzser agyán keresztül.

A bővebb lista itt.

Jó csemegézést.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr602773342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.03.30. 14:00:19

Szerintem a Rango után az év legjobb szórakozását nyújtotta. :)
süti beállítások módosítása