Korábban szóltunk Mr. Sheen kilengéseiről, amelyek erőteljes verbális inzultusba torkolltak pár nappal ezelőtt. A világsajtó pillanatok alatt felvette a fonalat, és harsogta, hogy Charlie körül elég rosszul mennek a dolgok. A Két pasi meg egy kicsi első embere most rendesen megszívta azt a bizonyost, mivel a CBS és a Warner közös elhatározásból hivatalosan is bejelentette, hogy a komédia berkein belül a továbbiakban nem kívánatos személy lett Charlie Harper karakterének megformálója.
Ezzel a húzással kiesett a képzeletbeli "csecs" Sheen szájából, mivel a Major League lehetséges folytatásából is kitették a szűrét.
A 2003 óta futó sorozat legjobban fizetett (2 millió dollár/epizód) sztárja, most elgondolkodhat azon, hogy megérte e járatnia a száját.
A CBS tudja, hogy a shownak mennie kell, ami idén szeptemberben tovább is pörög. A nézettség biztos, hogy meg fogja sheenleni a változást.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr312721137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása