Charlie Sheen nincs jó formában mostanság. A féktelen alkoholgőzös, és kokainos bulik megtették hatásukat. A sztár pár héttel ezelőtt kórházban kötött ki az egyik ilyen escortlányos tivornyát követően.
Azóta jobban van, és gőzerővel dolgozik a nálunk Két pasi meg egy kicsi címen futó komédián. Illetve csak dolgozna, ha nem rúgta volna össze a port a sorozat alkotó- producerével Chuck Lorre-al. Sheen állítólag verbálisan inzultálta kollégáját, és monológjában a sarlatán, a szarházi, illetve a bohóc szavak is előkelő helyen szerepeltek. A legrosszabb, hogy az egész egy nyílt beszélgetés keretében zajlott, és nem egy kávé mellett négyszemközt.
A Warner és a CBS most "kihúzta a dugót", ami annyit tesz, hogy Sheen aranytojást tojó tyúkját elteszik a trezorba néhány epizód erejéig.
A folytatás még kérdéses, de a színész népszerűsége csak nőtt a narkós botránnyal, így gyanítható, hogy a nagyobb érdeklődés magasabb nézőszámot is jelenthet. Innen már nem nehéz kitalálni, hogy a 100%-ig tiszta Sheen hatalmas elnézéskérések közepette ül majd vissza a főszereplő ácsolt faszékébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr612689259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása