Hangzatos név egy cég számára nemde? Sajnos a világ legnagyobb DVD forgalmazójának, és kölcsönzőjének mondott Blockbuster számára nem jött be a választás.

A cég 3.300 üzlettel rendelkezik a világon. Vannak érdekeltségeik Amerikában, Európában, Ausztráliában, de még a Közel-Keleten is, így mindenki azt gondolná, hogy egy filmekkel, és játékszoftverekkel foglalkozó globális lánc megingathatatlan a világpiacon. A helyzet azonban elkeserítő. A menedzsment most árverezi a céget, amely ki sem lát az adósságból. A kezdeti licit 290 millió dollár egy befektetői csoporttól, akik jól tudják, hogy a materiális javakon túl a kapcsolati tőke, és a kijárt piaci csatornák sokkal többet hozhatnak majd a konyhára, mint az ajánlott összeg.
Gyorsan dűlőre kell jutni az eladás ügyében, mivel a 20th Century Fox, a Summit Entertainment, és már a Universal Pictures is ott kopogtat a cég ajtaján. Hármuknak lassan 30 millió dollárral tartozik a cég, amely hivatalosan április 20. előtt nem akarja az árverést lezárni. Nem is csoda, bizakodnak, hogy nem kel el a multi aprópénzért.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr422687500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása