Úgy tűnik, hogy Ricky "Wild Thing" Vaughn újra szerelést húz, és a pályára sétál. A nagy sikerű 1989-es Major League harmadik részéről beszélgetünk abban az esetben, ha a forgatókönyv zöld utat kap valamelyik stúdió sztrádáján. Ha technikailag nézzük a dolgokat, akkor a franchise harmadik része a Major League: Back to the minors 1998-as mozija volt, amiben a "bulimókus" színész már nem szerepelt. Lehet innen jött az inspiráció, hogy ő majd tető alá hoz egy tisztességes folytatást az első két epizódnak.
Mr. Sheen állítólag vetítést is tartott az első részből illusztris baseball sztároknak a házában. Nem csoda, ha szeretne minél több embert megnyerni ügyének. Bízzunk benne, hogy ezúttal nem került "por" a gépezetbe.
Az első mozi szépen jövedelmezett, mivel 11 millióból majdnem 50 volt az arány úgy, hogy külföldre már csak VHS formájában került. Hozzánk biztosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr302679124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása