Érdemes figyelni a kábelcsatornák kínálatát, főleg ha egy olyan csiszolt gyémánt gurul elénk, mint a Discovery Channel soron következő darabja.
A dátum március 7. 21:30. Mindenki a képernyők elé. Következik Stan Lee műsora, ahol a képregény, és mozivilág után szabadon keresi azon embertársainkat, akik váltig állítják magukról, hogy szuperképességekkel rendelkeznek.
Lesz olyan, aki az áramot kedveli, még más arról próbálja majd meggyőzni a nézőket, hogy ő az első ember, aki repülni tud. A jelentkezők komoly vizsgálatokban vesznek majd részt, és demonstrálniuk is kell hétköznapinak semmiképp sem mondható képességeiket.
A műsor tavaly startolt Amerikában, hozzánk most érkezett meg az első fuvallat. Ha hétfő este nem alszok el, akkor tuti írok Nektek egy összefoglalót az első adásból. Becsszó.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr362672208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bloodvampire 2011.02.19. 15:28:09

Ne már! Az idióta zalaegerszegi tarr kft elvette a discoveryt a csatornákból. Még egy műsor amiről lemaradok.

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.02.25. 06:21:08

@bloodvampire: Van ilyen bicikli. Lázadni kell ellenük:)

bloodvampire 2011.02.25. 06:43:41

Fogok is,csak meg kell várni a hűség idő lejáratát!:(
süti beállítások módosítása