Az előző hírhez szervesen kapcsolódik az a kezdeményezés, amit Detroit város polgárai indítottak annak érdekében, hogy az 1987-es, a várost népszerűbbé tevő Robotzsaru mozi első emberének (gépének) szobrot emeljenek.
Felgyorsult világunknak köszönhetően Dave Bing, a város polgármestere azt twittelte, hogy köszi a kezdeményezést, de nem szerepel a tervekben, hogy emlékművet faragjanak a páncélozott igazságosztó lovagnak.
Sok érv hangzott el a szobor felállítása mellett, miszerint javulna a közbiztonság vagy fellendülne a turizmus, amely vonzóbbá tehetne egy nem túl populáris utazási célpontot.
A rajongók egészen addig merészkedtek, hogy saját weboldalt hoztak létre ügyüknek, amely segítségével adományokat gyűjtenek egyfajta önfinanszírozás címén. Március 29. a határidő. Eddig várják a nagylelkű felajánlásokat, és utána lesz ami lesz alapon belevágnak a projektbe.

Itt megnézheted az oldalt: www.detroitneedsrobocop.com

Eddig 59.801 dolcsi gyűlt össze, ami már most felülmúlta az előzetes várakozásokat, ám a végéig még van 35 napjuk. Mi szurkolunk.

Mr. Bing nem túl okos játékos ex sportoló létére. A 2009-es polgármesteri székért folyó választási küzdelemben 52-48% arányban kerekedett felül Kenneth Cockrel, Jr.-al szemben, amire nem süthető rá a "különbség" és az "egyértelmű" bélyeg.
Igaz már 67 éves, és kevésbé érti a művészi elhivatottságot, de legalább a kampányfőnöke súghatna neki.

- Dave! A választók, a szavazatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr792672947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása