Culver City, California. A tegnapi nap folyamán hivatalosan is bejelentette a Columbia Pictures, hogy az új Pókember mozi Andrew Garfield főszereplésével, A csodálatos Pókember nevet kapja. Vissza a gyökerekhez, így is fogalmazhatunk, mivel a produceri székek egyikét maga az élő legenda, Stan Lee foglalja majd el. A filmet 2012. július 3-ra időzítené a stúdió, aminek biztos megvan a jelentősége, annak a fényében, hogy a Raimi-féle verzióban pókfej és a büszkén lengedező amerikai zászló igencsak jó barátok. Azt nem tudom, hogy mit fognak még ebből kihozni, mikor a trilógia elég sok követ megmozgatott maga körül, de két dolog tuti biztos. Olcsóbb lesz, mint 258 millió, és Tobey Maguire-től mindenki jobb a főszerepre.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr72662377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.02.15. 22:10:39

És a Raimi féle Pókembertől csak jobb lehet. :)

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.02.16. 09:51:43

@koimbra: Hát szerintem "darkosabb" lesz egy kicsit, de kiderül mennyi pénzt lehet még kifuvolázni az emberek zsebéből egy pókfejes történetre.:)

bloodvampire 2011.02.18. 22:04:18

Én bármikor bármennyit hajlandó vagyok fizetni érte!
Spiderman rulez!!!
Bakker már én sem leszek hüjébb!!!
süti beállítások módosítása