A filmvilág sok olyan fiktív használati tárgyat vagy élvezeti cikket bocsájtott már ránk, hogy az emberi léptékkel mérve embertelen. Mégis senki sem foglalkozott behatóbban velük, ezért elhatároztuk, itt az ideje, hogy nagyobb publicitást kapjanak az elfeledett fogyasztási cikkek.

Annihilator 2000:

Amerika első számú luxus túlélőfegyvere, és biztonsági eszköze, amit a Beverly Hills-i zsaru harmadik részében álmodott meg a bohém Serge. A fegyver polimer és alumínium ötvözet, amely ellenáll a fizikai behatásoknak, könnyű és rozsdamentes. A 20. század új eszköze minden igényt kielégít, amire egy elfoglalt managernek vagy egy tündöklő filmcsillagnak csak szüksége lehet. Beépített telefon, fax, mikrohullámú sütő, éjjellátó berendezés, verbális riasztó egység, CD lejátszó, AM/FM rádió, és videokamera teszi kellemesebbé a túlélést mindenki számára, aki az Annihilator 2000-et választja társául. A felsorolt műveletek, és beépített extrák csak töredéke azon lehetőségeknek, amelyet ez a mikroprocesszor vezérelt csoda véghezvinni képes. A géppuska gránátok kilövésére is alkalmas! Így a 10.000 dolláros nyitóár nem is tűnik soknak egy olyan készülékért, amit bombázó bikinis csajok reklámoznak, és amiből már Gábor Zsazsa is vásárolt.
Rendeld meg Te is!

A facebookon lájkolhatod is!

Prezentáció:



Egyszerűen tökéletes.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr552655828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bambano 2011.02.13. 03:02:44

a irály autó meg a honda sux 6000:PPP

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.02.13. 09:02:31

@Firpo hadnagy: köszönöm Hadnagy Úr! Gondoltam legyen egy új kategória. Bejött.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.02.13. 10:40:31

A következő legyen a mozgásérzékelős automata géppuska állás az Alien-ből.

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.02.13. 10:49:25

@chipanddale74: Nem is rossz ötlet. Lesz még sok, ezt igérhetem. Lesz kaja, pia, minden, mi szem- szájnak ingere.:)
süti beállítások módosítása