Az a verda fontos momentum.

A film lórúgásnyi elannal startolt el  január 14-én. Ez a hónap a karácsonyi leégést követően amúgy sem szerencsés időszak, ám a Green Hornet megcsinálta a tutit. Mojo barátunk szerint minden idők harmadik legjobb hétvégi nyitányát könyvelheti el a film a januári időszakra vetítve. Nem kevesebbről, mint 34 millió dollárról beszélgetünk. Ezt megfejelnie csak a Star Warsnak és a Cloverfieldnek sikerült, bár előnyük viszonylag szerény. Ezzel az elegáns belépővel a harmadik helyet bitorolja a darázs a superhero- comedy kategóriában, ahol a Kick-Ass az abszolút második 48-al. Nem kell tealevelekből jósolgatnunk, hogy tudjuk a darázs fullánkja nem fogja sokáig kímélni a Kick-Ass tomporát, és gyorsan lecsipkedi majd a képzeletbeli dobogó második fokáról.

A stílus képlékeny, és nem is túl populáris, mivel 13 címet tartalmaz a Boxoffice listáján. Egy biztos. Az első helyen álló rajzfilm, a The Incredibles meghódításához még rengeteg megváltott jegyre lesz szükség.

A kritikák vegyesek, az indulás mesés, Seth Rogen pedig egy új szintre léphet a dilis amcsi vígjátékok után.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr42591093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása