Arnold Schwarzenegger a filmes röppályáról 2003-ban tért le, és politikai karrierbe fogott. Népszerűségének köszönhetően még ebben az évben megválasztották az U.S.A leggazdagabb tartományának számító Kalifornia állam kormányzójává.
A közel 800 millió dolláros magánvagyont birtokló akcióhős megígérte, hogy rend lesz, és fegyelem a polgárok érdekeit szem előtt tartva. 7 év alatt ez olyan "jól" sikerült, hogy Kalifornia állam az idén a legszegényebbek között van számontartva sokmilliárd dolláros adósságállományával.
Arnie elnézést kért az emberektől, és sajnálta, hogy annak idején nem ment szembe az árral , és nem mondott ellent azoknak a tömegeknek, akik a szavazófülkékben voksukat a korosodó filmcsillag neve mellé dobták. Úgy látszik ha valaki magánemberként sikeres, az még nem garancia arra, hogy egy államot is kormányozni tudjon. Na igen, de ez Amerika.

Sajnos ezzel az eséllyel elszálltak az ex kormányzó álmai arra vonatkozóan, hogy egyszer az Egyesült Államok elnöke lehessen.

Hasta la vista, Baby!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr222569585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása