Az egyik oldalon én is felfedeztem magamnak a Transformers 3 trailerét. Az év 1969, az emberiség nagy lépése a vliágegyetem felé. Ember a holdon. Armstrongék azonban más furcsaságokra is leltek a kietlen tájon a kisebb tömegvonzás mellett:

No sir. We are not alone!

A szituáció: Fura volt hallani, hogy 1969-ben jutottak el odáig a NASA-nál, hogy idegen életformára bukkanjanak. Ha jól emlékszem, akkor az első részben a 19. század elején találta meg az öreg Witwicky kapitány az álca vezért, Megatront az Északi sark jegébe fagyva. A két dátum között legalább 100 évnek kellett eltelnie.

Hová lettek az információk? Létezik, hogy a NASA nem tudott az évszázados felfedezésről, hogy nem vagyunk egyedül? Kötve hiszem.

Kövér filmes baki, vagy etetik a nagyérdeműt?

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfreaks.blog.hu/api/trackback/id/tr932505436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása